Dungeons & Dragons: Wrath of Ashardalon Board Game

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-5

60 min

14+ god

Cena: 7 500 RSD

U drugačijem svetu od našeg, u kom magija još uvek postoji, sile zla su se okupile da unište par preostalih naselja ljudi, patuljaka i vilenjaka. Da bi se odbranili od napadača, hrabri Heroji su se naouružali mačevim i magijama i napali zlo koje se krije u mračnim delovima sveta. U predelu oko Firestorm Peak-a, hrabri heroji se bore uprkos znanju da će navući na sebe gnev drevnog crvenog zmaja Ashardalon-a.

Predeli oko Firestorm Peak-a su postali nemirni. Par sela oko vulkana su pod opsadom krvožednih bandi orkova i kobolda, a još ih opasniji užasi vrebaju u senkama planine. Da stvar bude gora, novi zlikovac je prisvojio planinu i sada je zove svojim domom – zastrašujući crveni zmaj Ashardalon je pretvorio vulkan u svoju jazbinu. 

Nada se pojavila u vidu grupe avanturista koji su došli u selo Longbridge, sakrivenom u podnožju planine. Njihov dolazak je naišao na dobrodošlicu ali seoske glavešine imaju malo nade da nešto može da se promeni. Hrabri heroji redovno dolaze da unište zlo unutar Firestorm Peak-a ali se još ni jedan nije vratio iz tamnica koje se nalaze ispod vulkana. 

Možda će baš ovi novi heroji uspeti da zaustave crvenoz zmaja Ashardalon-a i spasu selo Longbridge.

Napomena!
Igru D&D Wrath of Ashardalon možete spojiti sa ostalim igrama iz ovog serijala: D&D The Legend of Drizzt, D&D Castle Ravenloft i D&D Temple of Elemental Evil i tako kreirate novu igru i dobijete nove jedinstvene avanture.

Dizajner: Peter Lee, Bill Slavicsek
Umetnik: Jesper Ejsing, Jason Engle

NAGRADE & PRIZNANJA
2011 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee (Nominacija za Najbolju Temu)

D&D Wrath of Ashardalon društvena igra sadrži:

  • 42 Plastične minijature heroja i čudovišta
  • 41 Ilustrovane pločice tamnice
  • 9 Ilustrovanih pločica heroja i zlikovaca
  • 200 Karata blaga i susreta
  • 1 Pravila igre
  • 1 Knjiga scenarija
  • 192 Markera i tokena
  • 1 Dvadesetostrana kockica

Dimenzije: 30 cm x 30 cm x 13 cm
Težina: 3 kg