Kings of War - Dwarf One Player Battleset

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

12+ god

Stara cena: 
5000
Cena: 2 500 RSD

Još od davnih vremena svet je opustošen ratom. Mudri predviđaju da će doći doba užasa, jer duh zemlje je bolestan, zatrovan crnom magijom u velikom konfliktu u prošlosti. Nije da gospodari ovdašnje ere brinu o tome, ne dok postoji slava koja se može osvojiti, ne dok ima teritorija koje se mogu pokoriti, ne dok ima koga zaklati...

Kings of War  je masovna table-top igra koja je voljena od strane hiljade igrača ljubitelja sukoba velikih vojski. Pravila imaju korene u istorijskim ratnim igrama. Prizor legija konjica i pešadije spremnih za pokolj rasplansava maštu jednako ljubitelja istorijskih  i ljubitelje fantazijskih igara. Istorija nas je učila kako su se te bitke odvijale tako da igrači Kings of War-a mogu da dožive drevne bitke, alijanske i neprijateljstva kroz njih.

The Dwarves
Patuljci su drevan narod, strpljivi, vredni i odlučni. Na vrhuncu prošlog doba, alijansa je molila za pomoć patulje u njihovom ratu protiv Mračnih Bogova Abisa, i u tom ratu patuljci su izgubili veliki broj vojnika, što je drastično smanjilo njihovu moć.Generacijama patuljci rade na tome da povrate staru slavu u podzemnim carstvima. Novo doba patuljaka je sad! Kralj Geren Caern Gooloch je pogurao svoj narod napred u želji da proširi svoje granice. Velika kapija je otvorena. Patuljci marširaju u rat.

Dizajner: Alessio Cavatore

Umetnici: Robin Carey, Roberto Cirillo, Heath Foley, Des Hanley

Društvena igra Dwarf One Player Battleset sadrži:

  • 1 Pravila
  • 20 Ironclads
  • 10 Ironwatch
  • 10Shieldbrakers
  • 2 Ironbelchers
  • 5 d6 

Dimenzije: 30 cm x 22,5 cm x 6 cm

Težina: 0,700 kg