Kings of War - Elf Army

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

12+ god

Stara cena: 
6000
Cena: 3 000 RSD

Još od davnih vremena svet je opustošen ratom. Mudri predviđaju da će doći doba užasa, jer duh zemlje je bolestan, zatrovan crnom magijom u velikom konfliktu u prošlosti. Nije da gospodari ovdašnje ere brinu o tome, ne dok postoji slava koja se može osvojiti, ne dok ima teritorija koje se mogu pokoriti, ne dok ima koga zaklati...

Kings of War  je masovna table-top igra koja je voljena od strane hiljade igrača ljubitelja sukoba velikih vojski. Pravila imaju korene u istorijskim ratnim igrama. Prizor legija konjica i pešadije spremnih za pokolj rasplansava maštu jednako ljubitelja istorijskih  i ljubitelje fantazijskih igara. Istorija nas je učila kako su se te bitke odvijale tako da igrači Kings of War-a mogu da dožive drevne bitke, alijanske i neprijateljstva kroz njih.

Elf Army

Dobroćudan, ponosan i prirodno lep narod, Elfovi su poslednji ostaci civilizacije koja je vladala mnogo pre rođenja čoveka. Kada neprijatelja isprovocira njihov gnev, Elfovi se ne zaustavljaju sve dok osveta ne bude njihova.

Napomena: Potrebno je sklopiti figure pre igranja i figure nisu ofarbane

Dizajner: Alessio Cavatore
Umetnici: Robin Carey, Roberto Cirillo, Heath Foley, Des Hanley

Društvena igra Elf Army sadrži:

  • 1 Pravila
  • 20 Hard Plastic Elf Kindred Tallspears with Command
  • 20 Hard Plastic Elf Kindred Archers with Command
  • 20 Hard Plastic Elf Kindred Gladestalkers
  • 2 Hard Plastic Bolt Throwers with Crew
  • 1 Metal Elf King Plastic and MDF Square Bases Mantic Points

Dimenzije: 43 cm x 29 cm x 6 cm
Težina: 0,700 kg