Kings of War - Ogre Army

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

12+ god

Stara cena: 
4000
Cena: 2 000 RSD

Još od davnih vremena svet je opustošen ratom. Mudri predviđaju da će doći doba užasa, jer duh zemlje je bolestan, zatrovan crnom magijom u velikom konfliktu u prošlosti. Nije da gospodari ovdašnje ere brinu o tome, ne dok postoji slava koja se može osvojiti, ne dok ima teritorija koje se mogu pokoriti, ne dok ima koga zaklati...

Kings of War  je masovna table-top igra koja je voljena od strane hiljade igrača ljubitelja sukoba velikih vojski. Pravila imaju korene u istorijskim ratnim igrama. Prizor legija konjica i pešadije spremnih za pokolj rasplansava maštu jednako ljubitelja istorijskih  i ljubitelje fantazijskih igara. Istorija nas je učila kako su se te bitke odvijale tako da igrači Kings of War-a mogu da dožive drevne bitke, alijanske i neprijateljstva kroz njih.

Ogre Army
Džinovi su najbolja plaćena vojska u Mantici koja pozajmljuje svoju snagu samo najbogatijim kupcima. Kad se okupe u jednu armiju postaju istinski zastrašujujuća mašina i niko ko im stane na put ne može da se nada da će dočekati sledeću zoru.

Dizajner: Alessio Cavatore

Umetnici: Robin Carey, Roberto Cirillo, Heath Foley, Des Hanley

Društvena igra Ogre Army sadrži:

  • 1 Pravila
  • 1 Ogre Captain
  • 12 Ogre Warriors
  • 6 Ogre Shooters
  • 5 d6 

Dimenzije: 30 cm x 22,5 cm x 3,5 cm
Težina: 0,400 kg