Kings of War - Orc One Player Battleset

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

12+ god

Stara cena: 
4000
Cena: 2 000 RSD

Još od davnih vremena svet je opustošen ratom. Mudri predviđaju da će doći doba užasa, jer duh zemlje je bolestan, zatrovan crnom magijom u velikom konfliktu u prošlosti. Nije da gospodari ovdašnje ere brinu o tome, ne dok postoji slava koja se može osvojiti, ne dok ima teritorija koje se mogu pokoriti, ne dok ima koga zaklati...

Kings of War  je masovna table-top igra koja je voljena od strane hiljade igrača ljubitelja sukoba velikih vojski. Pravila imaju korene u istorijskim ratnim igrama. Prizor legija konjica i pešadije spremnih za pokolj rasplansava maštu jednako ljubitelja istorijskih  i ljubitelje fantazijskih igara. Istorija nas je učila kako su se te bitke odvijale tako da igrači Kings of War-a mogu da dožive drevne bitke, alijanske i neprijateljstva kroz njih.

Orc

Orkovi su brutalna i nasilna stvorenja ratova naoružani najtežim oružjem koji postoji. Oduševljeni uništavanjem, njihova srž i sreća je omotana oko nasilja dok razjareni divljaju ratnim poljima. Ork se neće zaustaviti boriti sve dok ne vidi svog neprijatelja na kolenima, odrubljene glave, kako grca u krvi i koprcase u blatu.

Napomena: Potrebno je sklopiti figure pre igranja i figure nisu ofarbane

Dizajner: Alessio Cavatore
Umetnici: Robin Carey, Roberto Cirillo, Heath Foley, Des Hanley

Društvena igra Orc One Player Battleset sadrži:

  • 1 Pravila
  • Dice
  • 20 Plastic Orc Ax
  • 10 Plastic Resin Gore Riders
  • Bases

Dimenzije: 30 cm x 22,5 cm x 6 cm
Težina: 0,700 kg