Spyfall

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

3-8

15-20 min

10+ god

Cena: 3 500 RSD

Spyfall je zabavna društvena igra kao nijedna do sada, u kojoj možete postati špijun i pokušati da odgonetnete šta se dešava oko vas i gde se skrivate. Stvarno jednostavna igra!

Na početku svake runde svi igrači će dobiti karte na kojima se nalazi neka od lokacija (kazino, putujući cirkus, piratski brod, svemirska stanica...), sa izuzetkom jednog igrača koji će dobiti karticu „Špijun" umesto lokacije. Tada, igrači počinju postavljati pitanje jedan drugom „Zašto si tako čudno obučen?" ili „Kada smo zadnji put primili platu?" ili bilo koje drugo pitanje koje vam padne na pamet, pokušavajući da pogodite ko je špijun.

U tom trenutku, špijun neće znati gde se nalazi, pa će morati pažljivo da osluškuje pitanja i da provali o kojoj se lokaciji radi. Naravno, kad dođe njegovo vreme da odgovori na pitanja, moraće dobro da se oznoji i da stvori uverljivu priču, jer ne sme biti provaljen.

U bilo kom trenutku runde, igrači mogu da optuže jedan drugog da su špijuni. Ako se svi igrači slože sa vašom pretpostavkom, runda se završava i optužen igrač mora da otkrije svoj indetitet. Ako je špijun otkriven, svi ostali igrači dobijaju poene. Ali u slučaju da špijun otkrije koja je tajna lokacija, runda se završava i samo špijun dobija poene.

Posle puno rundi pogađanja, sumnje i blefiranja, igra se završava i igrač koji ima najviše poena je pobednik!

Da li možeš otkriti ko je špijun među nama!

Dizajner: Alexandr Ushan
Umetnik: Sergey Dulin, Uildrim

Nagrade & Priznanja:

  • 2016 Spiel des Jahres Recommended
  • 2014 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
  • 2014 Golden Geek Best Party Board Game Nominee

Društvena igra Spyfall sadrži:

  • Pravila igre
  • 208 Karata (26 Lokacija po 8 karata za svaku)
  • 26 Vrećica

Dimenzije: 20cm x 20 cm x 4,5 cm
Težina: 0,400 kg

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara