Veer-myn One Player Battleset

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

8+ god

Stara cena: 
4000
Cena: 2 000 RSD

Galaksija je u plamenu!

Prevrtljiva Korporacija je uvek zainteresovana da širi svoju sferu uticaja, aneksirajući sve više zvezdanih sistema. Njihova strategija je da stupe u kontakt sa vanzemaljskim civilizacijama, da im se dodvore sa nekoliko tehno-tričarijama i da im ponude članstvo "kao jednakim partnerima" u Velikoj Galaktičkoj Co-op Sferi. U periodu od nekoliko godina vlade tih svetova bi bile naravno promenjene, mitom, korupcijom, političkim trigama, ucenama i naravno likvidacijom, pretvarajući ih u lutke-svetove. Potom bi ti svetovi posvećivali sve svoje resturse za obogaćivanje Korporacije i par lokalnih birokrata koji  "kao vode" posao, dok bi se populacija dovela u stanje siromaštva i robstva...

Veer-myn One Player Battleset

Veer-myni se mogu naći u svakom ćošku galaksije. Nastanjuju kanalizacije velikih mega gradova i skaldišta velikih međuzvezdanih svemirskih brodova. Ali Veer-myni uvek traže nove svetove za pustošenje. Njihovi ratnici su naoružani teškim bušilicama i laserima, i ove nezaustavljive sile lako će pregaziti svaku nesmotrenu odbranu.

Warpath je 28mm sci-fi ratna igra, u kojoj kontolišete timove vojnika koji se naleze u ruševinama.Warpath prati novi koncept masovnog minijaturnog ratovanja u masovnim bitkama, lakog za naučiti i zabavnog za igrati. Sa samo nekoliko prostih pravila lako ćete doći do zabave i pokolja!

Ovo je izazovna igra strategije, u kojoj se možete posvetiti više ratovanju neko kontoli i pamćenju dugih i složenih pravila. Takođe, inovativni struktura vam omogućava merenje vremena (kao u šahu) poteza. Kako vreme prolazi tako je pritisak sve veći, što ovu igru čini jedinstvenom kao nijednu ratnu sci-fi igru kao do sad.

Društvena igra Veer-myn One Player Battleset sadrži:

  • 1x Pravila
  • 25x Minijatura (sprue resin figure)
  • 25x Postolja za figure

Dimenzije: 30 cm x 23 cm x 3,5 cm
Težina: 0,400 kg