Warpath - Enforcers Army Bundle (2 igre)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

8+ god

Stara cena: 
6800
Cena: 3 400 RSD

Galaksija je u plamenu. 

Prevrtljiva Korporacija je uvek zainteresovana da širi svoju sferu uticaja, aneksirajući sve više zvezdanih sistema. Njihova strategija je da stupe u kontakt sa vanzemaljskim civilizacijama, da im se dodvore sa nekoliko tehno-tričarijama i da im ponude članstvo "kao jednakim partnerima" u Velikoj Galaktičkoj Co-op Sferi. U periodu od nekoliko godina vlade tih svetova bi bile naravno promenjene, mitom, korupcijom, političkim trigama, ucenama i naravno likvidacijom, pretvarajući ih u lutke-svetove. Potom bi ti svetovi posvećivali sve svoje resturse za obogaćivanje Korporacije i par lokalnih birokrata koji  "kao vode" posao, dok bi se populacija dovela u stanje siromaštva i robstva...

Enforcer Army

Ova vojska je sastavljena od superiornih vojnika, opremljena nekim od najboljih tehnologija u galaksiji. Trupe Enforcera su malobrojne ali svaki vojnik vredi kao šaka drugih. U vatrenoj moći jedino mogu da im pariraju Forgefathers, dok u borbi su smrtonosni kao i divlji  Marauderi. Njihova lojalnost Korporaciji je apsolutna. Bez jednakih u galaksiji, Enforceri su elita elite, oklopna desnica centrale Korporacije.

Enforcer Suppression Team        

Suppression tim nosi najteže moguće portabl oružje. Pomoću svojih džet-pakova mogu se lako rasporediti bilo gde na bojnom polju. Jedini zadatak im je brzo uništenje teško naoružanih jedinica neprijatelja.

Warpath je 28mm sci-fi ratna igra, u kojoj kontolišete timove vojnika koji se naleze u ruševinama.Warpath prati novi koncept masovnog minijaturnog ratovanja u masovnim bitkama, lakog za naučiti i zabavnog za igrati. Sa samo nekoliko prostih pravila lako ćete doći do zabave i pokolja!

Ovo je izazovna igra strategije, u kojoj se možete posvetiti više ratovanju neko kontoli i pamćenju dugih i složenih pravila. Takođe, inovativni struktura vam omogućava merenje vremena (kao u šahu) poteza. Kako vreme prolazi tako je pritisak sve veći, što ovu igru čini jedinstvenom kao nijednu ratnu sci-fi igru kao do sad.

Napomena! : Kupovinom ovog artikla kupujete dve kutije figura. Jednu kutiju Enforcer Army i jednu kutiju Enforcer Suppression Team

Društvena igra Enforcer Army sadrži:

  • 1x Pravila
  • 30x Minijatura (sprue resin figure)
  • 1x Kapetan (sprue metal figura)
  • 30x Postolja za figure
  •  

Dimenzije: 30 cm x 23 cm x 3,5 cm
Težina: 0,400 kg

Društvena igra Enforcer Suppression Team sadrži:

  • 5x Minijatura (sprue resin figure)
  • 5x Postolja za figure

Dimenzije: 19 cm x 14 cm x 3 cm
Težina: 0,100 kg