Warpath - Fate of the Forge Star

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

8+ god

Stara cena: 
7000
Cena: 3 500 RSD

Galaksija je u plamenu. 

Prevrtljiva Korporacija je uvek zainteresovana da širi svoju sferu uticaja, aneksirajući sve više zvezdanih sistema. Njihova strategija je da stupe u kontakt sa vanzemaljskim civilizacijama, da im se dodvore sa nekoliko tehno-tričarijama i da im ponude članstvo "kao jednakim partnerima" u Velikoj Galaktičkoj Co-op Sferi. U periodu od nekoliko godina vlade tih svetova bi bile naravno promenjene, mitom, korupcijom, političkim trigama, ucenama i naravno likvidacijom, pretvarajući ih u lutke-svetove. Potom bi ti svetovi posvećivali sve svoje resturse za obogaćivanje Korporacije i par lokalnih birokrata koji  "kao vode" posao, dok bi se populacija dovela u stanje siromaštva i robstva...

Warpath je 28mm sci-fi ratna igra, u kojoj kontolišete timove vojnika koji se naleze u ruševinama.Warpath prati novi koncept masovnog minijaturnog ratovanja u masovnim bitkama, lakog za naučiti i zabavnog za igrati. Sa samo nekoliko prostih pravila lako ćete doći do zabave i pokolja!

Ovo je izazovna igra strategije, u kojoj se možete posvetiti više ratovanju neko kontoli i pamćenju dugih i složenih pravila. Takođe, inovativni struktura vam omogućava merenje vremena (kao u šahu) poteza. Kako vreme prolazi tako je pritisak sve veći, što ovu igru čini jedinstvenom kao nijednu ratnu sci-fi igru kao do sad.

Ovaj set sadrži sve stp vam je potrebno da počnete da igrate Warpath Battle Game. Sadrži kompletna Warpath pravila, 10 kockica i dve armije sačinjene od 55 28mm detaljnih figura i 2 ratne mašine!

Marauders
Gde god ima rata tu su i Marauderi. Nezgrapne, mišićave vanzemaljske zveri kojima je borba terevenka. Zaposleni su kao plaćenici od strane svih glavnih sila u galaksiji. Za Maraudere, nije bitno za koga se bora ili zašto se bore, za njih je birno samo koliko možete da platite...

Forge Fathers
Vojska Forge Fathersa je tehnološki najnaprednija u celoj galaksiji. Njih nećete lako uvući u borbu ali su uvek spremni da branesvoje interese i njihovu čast. Jednom kad uđu u rat ne odlaze sve dok i poslednji neprijatelj diše.

Dizajner: Alessio Cavatore

Društvena igra Fate of the forge star  sadrži:

  • 1x Pravila
  • 55x Minijatura (sprue resin figure)
  • 2x Ratne mašine (vozila)
  • 10x Kockica
  • 55x Postolja za figure

Dimenzije: 43 cm x 28,5 cm x 4 cm
Težina: 0,860 kg