Warpath - Forgefathers Army Bundle (3 igre)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

60 min

8+ god

Stara cena: 
8000
Cena: 4 120 RSD

Galaksija je u plamenu. 

Prevrtljiva Korporacija je uvek zainteresovana da širi svoju sferu uticaja, aneksirajući sve više zvezdanih sistema. Njihova strategija je da stupe u kontakt sa vanzemaljskim civilizacijama, da im se dodvore sa nekoliko tehno-tričarijama i da im ponude članstvo "kao jednakim partnerima" u Velikoj Galaktičkoj Co-op Sferi. U periodu od nekoliko godina vlade tih svetova bi bile naravno promenjene, mitom, korupcijom, političkim trigama, ucenama i naravno likvidacijom, pretvarajući ih u lutke-svetove. Potom bi ti svetovi posvećivali sve svoje resturse za obogaćivanje Korporacije i par lokalnih birokrata koji  "kao vode" posao, dok bi se populacija dovela u stanje siromaštva i robstva...

Forge Fathers Army
Vojska Forge Fathersa je tehnološki najnaprednija u celoj galaksiji. Njih nećete lako uvući u borbu ali su uvek spremni da branesvoje interese i njihovu čast. Jednom kad uđu u rat ne odlaze sve dok i poslednji neprijatelj diše.

Stormrage Veterans
Stormrage veterani su suport tim naoružan teškim oružjem iskovanim u njhovoj domovini. Svaki od njih ima puno godina iskustva, i pomoću svojih oružja umeju da prave velike rupe u neprijateljskim redovima.

Drakkarim Team
Drakkarim tim je tim visoko specijalizovanih vojnika stvorenih za probijanje neprijateljskih redova. Jednom kada se nađu u lice sa neprijateljom, pomoću svojih plamenobacača prave takvu pometnju da i pored toliko plamena neprijatelju se ledi krv u venama.

Warpath je 28mm sci-fi ratna igra, u kojoj kontolišete timove vojnika koji se naleze u ruševinama.Warpath prati novi koncept masovnog minijaturnog ratovanja u masovnim bitkama, lakog za naučiti i zabavnog za igrati. Sa samo nekoliko prostih pravila lako ćete doći do zabave i pokolja!

Ovo je izazovna igra strategije, u kojoj se možete posvetiti više ratovanju neko kontoli i pamćenju dugih i složenih pravila. Takođe, inovativni struktura vam omogućava merenje vremena (kao u šahu) poteza. Kako vreme prolazi tako je pritisak sve veći, što ovu igru čini jedinstvenom kao nijednu ratnu sci-fi igru kao do sad.

Napomena! : Kupovinom ovog artikla kupujete tri kutije figura. Jednu kutiju Forgefathers Amry, jednu kutiju Stormrage Veterans i jednu kutiju Drakkarim Team

Društvena igraForge Fathers Army sadrži:

  • 1x Pravila
  • 30x Minijatura (sprue resin figure)
  • 2x Ratne mašine (vozila)
  • 5x Kockica
  • 30x Postolja za figure

Dimenzije: 30 cm x 23 cm x 3,5 cm
Težina: 0,500 kg

Društvena igra Stormrage Veterans sadrži:

  • 5x Minijatura (sprue resin figure)
  • 5x Postolja za figure

Dimenzije: 19 cm x 14 cm x 3 cm
Težina: 0,100 kg

Društvena igra Stormrage Veterans sadrži:

  • 5x Minijatura (sprue metal figure)
  • 5x Postolja za figure

Dimenzije: 19 cm x 14 cm x 3 cm
Težina: 0,300 kg

 

 

Predlažemo i ove igre