Novosti

Spyfall 2, društvena igra, party game, zabava , beograd, board game

Nove igre i još mnogo toga!

Jedan od najpoznatijih proizvođača edukativnih igara na svetu, Gigamic, nas je i ove godine obradovao sa par novih igara.

Drustvena igra takenoko

Već neko vreme sam slušao o igri Takenoko pa sam odlučio i malo da istražim, da vidim o kakvoj se tu igri zapravo radi.

Star Wars Rebellion

Stara narodna poslovica kaže ko čeka – dočeka i baš kao u ovoj narodnoj umotvorini i mi dragi saborci dočekasmo jednu od najvećih dopuna igara u Games4you radnji!

Pametne igre

Dragi Novosađani, veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na 22. Međunarodni salon knjiga od 12. do 18. 04. 2016 na kome i ove godine izlažemo našu selekciju najboljih igara.

novogodisnja zmaj

Poštovani prijatelji i drugari, stiže nam nova 2015. godina! Obaveštavamo vas da radnja neće raditi 1., 2., i 7. januara, dok će 31. decembra i 6. januara raditi skraćeno od 9 do 18h.

Gigamic igre games

Ukoliko biste da se zabavite, obavite prazničnu kupovinu i poigrate se sa nama, tradicionalno najbolje mesto u vreme praznika je Beogradski sajam i Novogodišnji vašar.

logo games

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da pametene igre Gigamic od sada možete “pazariti” i na prodajnim mestima Home Center-a u Beogradu i to u objektima pored Beogradskog sajma i u shopping centru Ušće.

Drustvene igre Beograd, prodaja drustvenih igara.

Iz knjižara Delfi stiže nam jedna lepa vest – od sada na policama nekoliko njihovih prodajnih objekata možete pronaći i deo asortimana Gigamic društvenih igara.

Sajam Knjiga takmicenje u KATAMINU

Na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja organizovali smo u subotu takmičenje u rešavanju logičkog zadatka iz igre KATAMINO. Svim zainteresovanim posetiocima dali smo mogućnost da reše jedan zadatak, a najbržem smo namenili nagradu!

Pages