Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Metro

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-6

30 minuta

8+

Cena: 3 490 RSD

Pariz, 1898. godine: Priprema za svetski sajam „1900“ odiše ushićenjem širom grada. Svuda se podižu skele. Tuneli su izgrađeni na ulicama kako bi kasnije bili potopljeni. U toku je izgradnja Pariškog sistema metroa! Ali ko će izgraditi najdužu liniju metroa?

Reprint popularnog Dirk Henn klasika!

U ovoj igri igrači postavljajući pločice šina na tablu formiraju železničke linije ne trudeći se da naprave kratke, direktne rute. Umesto toga, cilj igre je da naprave železničke rute što je moguće duže. Kad god postavljanje pločica povezuje voz do stanice (bilo na ivici ili u sredini table), taj voz se uklanja i igrač dobija po jednan poen za svaku pločicu koju ruta prelazi, što može prouzrokovati da jedna pločica postigne više poena ako se staza kreće oko nje. Takođe, igračima se dupliraju poeni za gradske veze, koje čine stanice u samom centru table.

Nagrade i priznanja:
-2005 Årets Spill Best Family Game Nominee
-2001 Mensa Select Winner
-2001 International Gamers Awards - General Strategy; Multi-player Nominee
-2000 Spiel des Jahres Recommended

Predlažemo i ove igre