Livada i Kanagawa - najnovije lokalizacije 03.09.2023.

Livada i Kanagawa na srpskom jeziku konačno su stigle!

Dve prelepo dizajnirane igre najzad su prevedene na srpski jezik i dobile su počasno mesto na našim policama.

Društvena igra Livada (Meadow na srpskom jeziku) igrače stavlja u uloge posmatrača koji kreću u obilazak raznih predela sa ciljem da prikupe informacije o vrstama biljaka i životinja koje ih nastanjuju. Svaki igrač bira od kog predela će krenuti, a priroda koja je uskladila život u tim predelima odredila je sve tajne koje ćete pronaći kako vaša avantura bude napredovala. Svaka vrsta o kojoj ste prikupili informacije predstavljena je kartom, vi treba da je uočite u pravo vreme i dodate u svoju kolekciju, budite obazrivi jer svaka vrsta može da nastani samo određeni predeo, jer ipak priroda nije predvidela leptire u pustinji! Kako vaše istraživanje bude napredovalo prolazićete kroz razne predele - livade, močvare, šume... U svim ovim predelima treba uočiti što više biljaka i životinja kako biste uspeli u nameri da budete najbolji istraživač i podebite ostale! Krenite u avanturu saznajte što više, ko zna možda usput naiđete i na divne ukrase koji će vas podsećati na ove pustolovine!

Društvena igra Livada (Meadow na srpskom jeziku)

Dok vas, sa druge strane društvena igra Kanagawa (na srpskom jeziku) stavlja u ulogu jednog od učenika koji želi da se dokaže dostojnim naslednikom „ludog starog umetnika“. Pratićete učenja učitelja Hokusaija i trudićete se da oslikate drveća, razne životinje u prirodi, karaktere i građevine. Naravno za tako veliku kolekciju umetnina treba će vam i veći studio. I dok sve to radite moraćete puno pažnje da posvetite promeni godišnjih doba jer harmonija je jako bitna i bez nje nećete uspeti da napravite najbolje delo vašeg života!

Društvena igra Kanagawa na srpskom jeziku

Ove dve fenomenalne igre imaju dosta nagrada i priznanja koje su osvojile, a u narednih 7 dana (od 03.09.2023. do 09.09.2023.) ih možete pronaći u svim našim maloprodajama, kao i online, sa promotivnim cenama.

Srećno igranje i kupovinu želi vam vaš Games4you tim.