Praznični popusti

Games4you tim i ove godine, u skladu sa praznicima pokušaće da vas obraduje sa prazničnim popustima.

Praznični popusti će važiti samo za online poručivanje preko našeg sajta i nije moguće lično preuzimanje istih.

Sve porudžbine koje se naprave do 13h biće poslate istog dana dok sve porudžbine napravljene posle 13h šaljemo dan kasnije. Kao i za sve ostale porudžbine važi fiksna tarifa cene poštarine i to: za pakete vrednosti manje od 2000 RSD cena poštarine je 350 RSD, dok za pakete vrednosti preko 2000 RSD cena poštarine iznosi 200 RSD. 

Porudžbine napravljene 29.12.2022 posle 13h biće poslate 30.12.2022. i za njihovu dostavu u ovoj godini ne možemo da garantujemo.

Isporuka pošiljki na nivou grada Beograda će se odvijati danas za danas putem kuriske službe Yandex, a isporuka je posle 16h ili danas za sutra preko kurirske službe BEX sa isporukom od 8h do 16h.

Za više informacija možete se konsultovati sa našim kolegama kada vas budu kontaktirali za proveru pošiljke ili na mailove: aleksandra@games4you.rs ili aleksandar@games4you.rs 

Ako želite nekoga da iznenadite i pošaljete mu poklon, završite porudžbinu i kontaktirajte nas na mail aleksandar@games4you a mi ćemo vam poslati instrukcije za plaćanje putem uplatnice ili preko ebankinga. 

Popusti će trajati do 29.12.2022. ali će se artikli koji su na popustu menjati svakodnevno, dodavanjem novih artikala na popuste kao i sklanjanjem nekih artikala sa popusta. 
Zato nemojte da oklevate, nego iskoristite svoju priliku. Svi popusti će biti vidjivi u kategoriji Praznični popusti u toku današnjeg dana. 

Praznični popusti važe samo za online poručivanje preko našeg sajta i nije moguće lično preuzimanje istih.