Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

7 wonders Duel (engleski)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2

30 min

12+ god

Cena: 3 350 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.

"Da stvari koje je čovečanstvo stvorilo vremenom ne izblede, i da se ni dela ni čuda Grka ili varvara ,ne zaborave kao ni iz kojih razloga su se borili međusobno"-Herodot, u svrhu pisanja njegovih istorija.
Kada su Perzijci napadali Grčku početkom petog veka pre nove ere, shvatili su da samo jedna civilizacija može prevladati u istočnom Mediteranu. Obe civilizacije su razvile izuzetne pronalaske: pozorište, filozofiju, bašte, zakone. Obe su izgradile veličanstvene spomenike koji su ih stavili na kanonizovanu listu sedam velikih čuda na svetu. Obe civilizacije su imale neverovatno znanje i vojnu moć. Ipak, bilo je nemoguće da mirno koegzistiraju. Jedna je morala da trijumfuje, a druga je morala pasti.
U 7 wonders: Duel, vi i vaš protivnik razvijate drevnu civilizaciju i trudite se da uđete u legende koje će potomci prepričavati - ali samo jedan od vas može pobediti.
Doživite intenzivnu borbu za nadmoć u drevnom svetu!

Sadržaj:

tabla za igru
12 kartica svetskih čuda
23 kartice razvitka (1. doba)
23 kartice razvitka (2. doba)
20 kartice razvitka (3. doba)
7 kartica gilde
1 figurica (vojna prevlast)
45 novčića i tokena
Blok za sabiranje bodova
Pravila