Aeon's End: The New Age

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

60 minuta

14+ godina

Cena: 7 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Stanovnici Graveholda su preživeli mnogobrojne napade Bezimenih, živeći svoje živote uprkos ratu u svetu. Nova generacija čarobnjaka smelija je od svojih roditelja i odlučnija više nego ikad ranije da pronađu mačin da žive u miru. Ali previše odlučnosti lako može odvesti u ludilo a Ništavilo može pokvariti čak i najodlučnije duše.

Društvena igra Aeon’s End: The New Age uvodi novi Expedition sistem koji dozvoljava igračima da ponovo igraju sav materijal koji imaju iz Aeon’s End sveta u vidu kratkih kampanja.

Nakon svake igre, igrači dobijaju nova blaga i karte koje im omogućavaju da postanu moćniji. Međutim kako igrači postaju jači tako i neprijatelj sa kojim se suočavaju postaje sve jači i jači sa svakom bitkom u kojoj učestvujete.

Društvena igra Aeon's End: The New Age je samostalno proširenje koje kompatibilno sa svi ostalim igrama iz Aeon's End univerzuma,  kao što su Aeon's End ili Aeon’s End Legacy. Sav sadržaj se može međusobno mešati i dobijanje sasvim novih avantura i kombinacija.

Predlažemo i ove igre