Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Alchemists

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-4

120 min

14+ god

Cena: 5 390 RSD

Vi ste alhemičar koji želi da se proslavi i postane najpoznatiji u celom kraljevstvu. Da bi ste uspeli u tome, morate praviti napitke od raznih sastojaka koje nađete u šumi. Takođe možete postavljati teorije o napitcima i za njih dobijati poene slave. Napitke ćete prodavati smelim herojima koji se upuštaju u avanturu, samo pazite da ne napravite pogrešan!

U igri društvenoj Alchemists, dva do četiri igrača se takmiče u pokušaju da otkriju tajne alhemije. Na početku runde igrači biraju redosled igranja. Igrači koji odaberu kasniji redosled, dobijaju bolje nagrade. Igrači objavljuju akcije tako što stavljaju kocke na razne akcije, onda se svaka akcija razrešava po redosledu. Igrači dobijaju znanje tako što mešaju sastojke i testirajući rezultat mešavine. Postoje i magični predmeti koji poboljšajavu izglede da vaša mešavina uspe ali oni kostaju dosta novca. Igrači mogu prodavati svoje napitke na pijaci da bi došli do novca za nove sastojke. Tokom igre, alhemicari će dobijati i gubiti reputaciju. Posle 6 rundi ta reputacija kao i čarobni predmeti će biti pretvoreni u pobedonosne poene i igrač koji ih ima najviše je pobednik.