Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Azul: Summer Pavilion

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-4

30-45 min

8+ god

Cena: 5 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Na kraju 16. veka kralj Manuel I naredio je najveštijim portugalskim zanatlijama da izgrade veličanstvene zgrade. Nakon što su završili palate Evora i Sintra, kralj je želeo da izgrade i letnji paviljon u čast najpoznatijih članova kraljevkse porodice. Ovaj poduhvat kralj je namenio najtalentovanijim zanatlijama čije su veštine dostojne sjaja kraljevske porodice. Nažalost, kralj Manuel I umro je pre nego što je izgradnja počela.

U društvenoj igri Azul: Summer Pavilion, igrači se vraćaju u Portugal kako bi konačno izgradili tu velelepnu građevinu. Partija traje šest rundi, a u svakom krugu igrači biraju pločice od ponuđenih, a zatim ih postavljaju na svoju, zasebnu, tablu i tako sakupljaju poene. Svaka od šest boja pločica je "Džoker" boja tokom jedne od rundi. Prikupljajte pločice pametno, postavljajte ih na tablu, ostvarujete bonuse, prenosite pločice u sledeču rundu i sakupljajte poene. Pobednik je igrač koji sakupi najviše poena. Samo će najbolji majstori uspeti da odgovore ovom izazovu.

Azul: Summer Pavilion je zabavna porodična igra za 2 do 4 igrača uzrasta od 8 godina i stariji.

 

Nagrade i nominacije društvene igre:

2019 Golden Geek Best Family Board Game Nominee

 

 

 

Predlažemo i ove igre