Bang! (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

4-7

20-40 min

8+ god

Cena: 2 900 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Društvena igra Bang!(na srpskom jeziku) smešta igrače na divlji zapad u jednu od uloga iz igre u nadi da će se nekako snaći i preživeti!  

Možda ćete biti Šerif ili Zamenik šerifa, možda ćete se naći sa druge strane zakona i biti Odmetnik ili pak Revolveraš. Bez obzira šta izvučete na Vama je da se potrudite da opravdate tu ulogu i do poslednjeg trzaja stremite ka svom cilju.

Šerif se trudi da ostane živ jer on svima smeta, Zamenik pokušava da pomogne Šerifu a Ometnici pokušavaju da ubiju Šerifa dok uloga Revolveraša podrazumeva da svi igrači poginu osim Šerifa i da na kraju (jedan na jedan) Šerif i Revolveraš odmere snage. Problem je međutim što su uloge, osim uloge Šerifa, tajne. Tako da svi znamo ko je Šerif ali niko drugi se ne otkriva, bar ne rečima! Kada metak krene u pravcu Šerifa, uloga je dosta jasna. Baš zato taj metak mora da krene u pravom trenutku. U suprotnom, igrač koji je pucao u pravcu Šerifa brzo će se naći na meti nekoliko igrača, kako onih koji zaista služe šerifu ali i onih koji samo žele da sakriju svoje prave namere. Pamet u glavu i dosta oružja u ruke pre nego što se drznete. U međuvremenu je najbolje da širite dezinformacije i da mutite vodu. 

Pored uloga u igri svako od igrača će dobiti i jednog karaktera sa divljeg zapada koga će da predstavlja tokom partije i čije će specijalne sposobnosti ili ne-sposobnosti moći da koristi. Sve ostalo svodi se na pucanje, otkrivanje saveznika i neprijatelja i "regulisanja" odnosa sa njima. 
Društvena igra Bang! ima jedinstvenu mehaniku pucanja i igranja. Jednostavna mehanika igranja je odlična za početnike! Igra dobija na značaju kada se zna da je broj ponavljanja veliki. To znači da će se igrači dugo zabavljati pre nego što se odluče da nešto promene. 

Društvena igra Bang! je posle niza godina dobila još nekoliko svojih izvedbi: Društvena igra Bang! The Bullet!, društvena igra Bang! The Duel!Bang! Dice Game.