Bloodborne The Board Game

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

45-75 min

14+ godina

Cena: 15 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Grad Jarnam je poznat po naprednim tehnikama lečenja, njegova reputacija počinje naglo da opada zbog bolesti koja pretvara ljude u čudovišta i nekontrolisano se širi. Vaš zadatak je da sprečite širenje zaraze. Kako biste preživeli noć borićete se sa raznim zverima i čudovištima sa ciljem da otkrijete izvor ove katastrofe.

društvenoj igri BloodborneThe Board Game  igrači preuzimaju uloge lovaca i istražuju zajedno kako bi otkrili tajne skrivene u Jarnamu i okolini. Lovci moraju da razmišljaju brzo i prilagode svoju taktiku kako bi prevazišli prepreke koje im se nađu na putu. Pokušajte da shvatite ponašanje neprijatelja, otkrijte njihove slabosti i porazite ih! Uspeh u borbama koje ćete voditi zavisi isključivo od vaših odluka.

Naravno, u borbi protiv zastrašujućih protivnika, smrt je uobičajena pojava, ipak ona ne predstavlja kraj za lovce. Svi koji poginu u borbi probudiće se u snu lovca, spremni da se vrate u bitku. Budite oprezni jer povratak može značiti ponovni susrtet sa prethodnim protivnicima i preprekama. Još gore je što vreme nije na vašoj strani jer se krvavi mesec uzdiže sve više šireći ludilo Jarnamom. Vi i vaši saborci vodićete sve veće napore da bi izvršili zadatak pre nego što zaraza porpuno preuzme kontrolu nad gradom.

Društvena igra Bloodborne: The Board Game može biti proširena sledećim proširenjima: Bloodborne The Board Game Hunters Dream Proširenje Bloodborne the Forsaken Cainhurst Castle.

Predlažemo i ove igre