Bonfire

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

70-100 minuta

12+ godina

Cena: 7 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

„Zašto logorske vatre više ne gore? Počelo je pre par meseci, kada su vatre na vrhovima obližnjih kula potamnele. Sada izgledaju potpuno ugašeno. Mi, patuljci ne živimo u gradovima, već u okolnim šumama. Ali nam je potrebna svetlost i energija vatre kako bi preživeli! Možda Čuvari Svetlosti znaju šta se dešava, naposletku oni su i stvorili svetlost, jer svetlost udaljenog Sunca nije bilo dovoljno za život.

Otišli smo do obližnjih gradova, nešto što gledamo da izbegnemo ako možemo jer stanovnici gradova gledaju na nas svisine. Međutim, gradovi su pusti. Samo je jedan Čuvar ostao i ona nije želela da objasni šta se tačno dogodilo. Ali nam je rekla da su se Čuvari povuli na sveta ostrva noseći sa sobom vatru i sada čekaju one dovoljno skromne koji traže pomoć. Žele da im se pokaže dobra volja izvršavanjem zadataka i tek tada će povratiti veru u druga bića i ponovo će podeliti tajnu vatre.

Čuvši da je u našoj moći da promenimo sudbinu, krećemo put svetih ostrva.

Društvena igra Bonefire vas stavlja u ulogu grupe patuljaka kojoj da bi preživela neophodna logorska vatra koja pruža toplinu i svetlost. Moraćete da posetite Čuvare u njihovim svetim ostrvaima i tražite zadatke kako bi im dokazali vašu dobru volju. Za svaki izvršen zadatak ponovo će upaliti po jednu ugašenu logorsku vatru. Ko god uspe da stekne najveće poverenje Čuvara i najviše ulepša svoj grad pobediće u ovoj strateškoj društvenoj igri.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara