Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Carcassonne Hills & Sheepexpansion (Nemačka) br.9

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-6

45 minuta

7+ godina

Cena: 2 700 RSD

Društvena igra Carcassonne: Hills & Sheep je deveta ekspanzija za društvenu igru Carcassonne, uz pomoć koje igrači postaju pastiri na brdima, pored uobičajenih lopova, vitezova, monaha i farmera. Postavljajući pejzažne pločice igrači grade brda i vinograde, pokušavajući da unapred planiraju i zauzmu najslađe livade za dobijanje bodova - dovođenje ovaca i pastira dok stražare zbog vuka koji čeka da bude izvučen među pločicama ...

IZGRADITE BRDA I UZGAJAJTE VINOGRADE

Imajte bolji pogled sa brda i steknite prednost visokog terena. Brdske pejzažne pločice su uzdignute, jer se ispod njih nalazi još jedna pločica okrenuta nadole. Uzgajajte vinograde da biste proizvodili vino u manastiru i povećali njegovu vrednost. 
Pazite na sabotažu od strane protivnika! Samo završeni manastir može da donese dodatne poene uz pomoć vinograda.

POVEĆAJTE SVOJE STADO

Pastir pažljivo pazi na svoje stado koje lutaju poljima i livadama. Vremenom stado može rasti, ali budite oprezni; ako predugo čekate da vratite stado u tor, vukovi mogu napasti. Nakon postavljanja pločice sa poljem, možete postaviti pastira i odmah izvući žeton iz platnene torbe. Ako izvučete žeton sa ovcom povećaće se vaše stado, međutim ako izvučete vuka stado će se razbežati.

Napomena: Društvena igra Carcassonne: Hills & Sheep je ekspanzija. Morate imati osnovnu društvenu igru Carcassone kako bi je koristili. Ekspanzija je jezički nezavisna i može se kombinovati sa drugim ekspanzijama.