Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Chronicles of Crime

Cena: 4 000 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Datum je današnji, mesto je London. Upravo ste napustili policijsku stanicu, takodje vam je upravo javljeno da je nadjeno mrtvo telo u obližnjem parku. Vaš šef vas upravo poziva da vam javi da je najnoviji slučaj vaš! Ovo naravno nije vaš prvi slučaj, ali nešto vam je sumljivo oko svega, ovoga, vaš detektivski instinkt vas nikada pre nije izneverio. Bez po muke, ostavljate vaše prošarano mišljenje sa strane, sedate u auto i vozite pravo na mesto zločina, vreme je da se danas radi!

"Chronicles of Crime" je kooperativna igra istrage kriminala, koja meša aplikaciju, društvenu igru i dodir Virtuelne stvarnosti! Sa istim fizičkim komponentama (tabla, lokacije, likovi i predmeti), igrači će moći da igraju puno različitih scenarija i rešavaju što više različitih zločinačkih priča. Igrači pokreću aplikaciju, biraju scenario koji žele da igraju i prate priču. Cilj je uhvatiti ubicu trenutnog slučaja u što kraćem vremenskom roku. Cela igra u sebi sadrži 5 različitih scenarija. Za "VR" iskustvo je potreban samo mobilni telefon. Igrači jednostavno stave VR naočare (opciono kupuju) na svoj mobilni uređaj i stave VR naočale na nos, držeći svoj mobilni uređaj pred očima, kako bi se uronili u svet igre i tražili tragove u virtuelnom svetu. Zbog same misterije, tematike i naravno više načina za igranje same igre, "Chronicles of Crime" sa sobom nosi mnoštvo nagrada!

Nagrade i priznanja:

- 2019 UK Games Expo Best Board Game, Judges Award Winner
- 2019 Origins Awards Best Board Game Nominee
- 2018 Tric Trac Nominee
- 2018 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
- 2018 Golden Geek Board Game of the Year Nominee
- 2018 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
- 2018 Golden Geek Best Solo Board Game Nominee
- 2018 Golden Geek Best Cooperative Game Nominee
- 2018 Cardboard Republic Immersionist Laurel Nominee