Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

CLANK! Legacy: Acquisitions

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

90-120 minuta

13+ godina

Cena: 12 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Spremite se za NAJVEĆI, NAJZVECKASTIJI Clank! koji ste ikada odigrali!

Istraživanja pećina i tamnica ume da bude naporan posao. Dosadni gremlini, zlokobni vampiri i džinovski zmaj stoje između vas i blaga koje spravom zaslužujete. Ali niste sami u tome!

Društvena igra CLANK! Legacy: Acquisitions Incorporated vas stavlja u ulogu heroja avanturiste, koji pripada najvećoj družini heroja na svetu, koji će možda na samom kraju uspeti da spasu svet!

Društvena igra CLANK! Legacy: Acquisitions je „Legacy“ tip igre. Izbori koje donosite u toku jedne partije mogu uticati i prenositi se u sledeće u sklopu jedne kampanje. Pravićete trajne promene na komponentama: dodavaćete nalepnice, pisaćete markerom po njima ili ćete neke uništavati i cepati (ozbiljno „uništiti“ – zauvek ukloniti iz same igre, nikad više neće biti korišćeno). Igraćete kampanju od najmanje 10 partija koja čini jednu kontinuiranu priču koja govori o vama i vašim prijateljima i avanturama koje imate. Vaše odluke uticaće na vašu kopiju igre, na kraju imaćete jedinstven primerak CLANK! Legacy: Acquisitions sa peronalizovanim podešavanjima za buduća igranja.

Priča se može završiti ali avantura se nastavlja!

Nagrade koje je društvena igra CLANK! Legacy: Acquisitions osvojila:

  • 2019 Golden Geek Board Game of the Year Nominee
  • 2019 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee

Predlažemo i ove igre