Cockroach Soup

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 6

10 - 20 min

6+ god

Cena: 1 600 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Ovaj put pravimo bubašvabinu supu. Priznajte da preukusno zvuči. Na raspolaganju su praziluk, paprika, šargarepa i pečurke – s tim što nećete uvek reći koji tačno sastojak dodajete u lonac!

Društvena igra Cockroach Soup je pun pogodak ukoliko ste prethodno uživali u igri Cockroach Poker, Cockroach Poker Royal (Bubašvaba Poker kraljevski), Cockroach Salad i Grasshopper Poker ili ako ste jednostavno ljubitelj brzih kartaških igara u kojima ćete imati priliku da testirate svoje reflekse i blefove.

U ovoj igri kuvate supu što je brže moguće tako što naizmenično odbacujete svoje kartice sa povrćem. Kada u svom potezu odigrate kartu, takođe morate brzo i „pravilno“ da opišete relevantno povrće – ili da čak imitirate zvuk srkanja supe kada je to potrebno! Pobednik je onaj ko prvi nema više karata u ruci, zato vodite računa kada ćete govoriti istinu, kada ćete lagati, a kada srkati. I ne zaboravite da se svako zamuckivanje i razmišljanje duže od 3 sekunde po bacanju karte računa kao greška, pa ćete u tom slučaju morati da pokupite sve odigrane karte!