Dawn of the Zeds

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-5

90-120 minuta

14+ godina

Cena: 10 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Na razglednicama koje se mogu naći u svim drogerijama stoji „Dobro došli u fabulozan Farmingdale!“, reklamnu kampanju koja je bila ideja gradonačelnika Hernandeza (koji je sasvim slučajno zaposlio firmu za odnose sa javnošču svoje supruge) kako bi reklamirao svoju zajednicu. Ali su trenutno stvari u Farmnigdaleu daleko od bajnih i bar ovaj put niko nekrivi gradonačelnika. Neka vrsta virusa ili otrova pretvara obične ljude u opake ubice slične zombijima. Nije jasno kako se bolest širi ali fizički kontakt je sigurno jedan od načina. Jedino je očigledno šta bolest čini svojim žrtvama.

Ovi nemrtvi, nadimak „Zedovi“ iz lokalnih vesti kao akronim za „Zombi Epidemija Oboleli“, sada se skupljaju baš tu iza ugla vašeg grada. Prepušteni ste sami sebi da ih zaustavite jer dok Nacionalna garda organizuje pomoć, to bi moglo potrajati danima, možda i nedeljama. Dok se oni ne probiju do vas šta ćete da radite? Šta možete?

Sa malo izbora između preživljavanja i jezive (ne)smrti shvatate da morate koordinirati odbranu grada Farmingdale-a i okolnih sela. Društvena igra Dawn of the Zeds vas stavlja u ulogu heroja koji mora da zaustavi napredak Zedova, da koordinira otkriće leka za ovu podlu pošast i da spase što veći deo stanovništva. Naravno što je više moguće, nema vremena za gubljenje...!

Društvena igra Dawn of the Zeds je "tower difense" vrsta strategije i ovo je 3. izdanje ove igre.