D&D Explorer’s Guide to Wildemount

Cena: 6 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Kreirajte sopstvenu Critical Role kampanju sa ovom izvornoj knjigom za najveću roleplay igru na svetu. Dungeons & Dragons svet vas čeka.

Explorer’s Guide to Wildemount pruža vam sve što je potrebno da igrate Dungeons & Dragons  na kontinentu Wildemount, smešten u svetu Exanrije, zemlji rata, izdaje i smelih avantura.

Wildemount, kontinent koji se sastoji od 4 regije, pruža beskrajan potencijal za avanture u zemlji stalnog sukobai neverovatne magije. Rastuće tenzije prerastaju u sve opši rat između politički dubioznog Dwendalijskog carstva i bogoljubskog naroda Xhorhasa.

Otkrijte gomilu novih opcija upotrebljivih u bilo kojoj D&D avanturi, uključujući potklase, magije, magične predmete, čudovišta i još mnogo toga. Sve ukorenjeno u avanturama Critical Rola.

Pokrenite kampanju u bilo kom od Wildemount regija koristeći se raznim uvodnim avanturama, desetinama regionalnih zapleta i herojskih letopisnih sistema.

Istražite svaki kutak Wildemount i otkrijte misterije koje je prvi put otkrio Critical Role Dungeon Master Matthew Mercer.

Ovu knjigu možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook