Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

D&D Mordenkainen’s Tome of Foes

Cena: 6 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Otkrijte istinu o velikim konfliktima D&D multiuniverzuma u ovom dodatku za najbolju roleplay igru na svetu.

Ovaj opširni priručnik ispisan na osnovu dela poznatog čarobnjaka iz sveta Greyhawk-a, bogat je informacijama sakupljanim tokom čitavog života istraživanja i školovanja. U svojim putovanjima u druga Kraljevstva i na druge nivoe postojanja, on je stekao mnogo prijatelja i isto toliko puta je rizikovao svoj život kako bi stekao znanje koje je ispisano ovde.

Pored dodataka o razmišljanjima Mordenkainena o beskrajnim ratovima multiuniverzuma, knjiga sadrži i statistike desetina čudovišta: novih demona i đavola, nekoliko vrsta vilenjaka i duergara i ogroman niz drugih stvorenja iz svih ravni postojanja.

Ovu knjigu možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook