Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

D&D Mythic Odysseys of Theros

Cena: 6 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Uđite u klinč sa bogovima Terosa u ovoj kampanjskoj izvornoj knjizi najbolje roleplay igre na svetu.

Najpopularnija roleplay igra na svetu se susreće sa najpopularnijom trading card igrom na svetu u ovoj kampanjskoj izvornoj knjizi sa detaljima Magic: The Gathering sveta Terosa koji su sada smešteni u Dungeons & Dragons.

Legende šetaju zemljama Terosa, carstvom oblikovanim božanstvima i delima heroja. Od hramova koji govore propovedi do 5 Kraljevstva podzemlja, šampioni i bogovi se nadmeću za besmrtnu naklonost i mesto među živim mitovima sveta.

Izaberite natprirodni dar koji vas postavlja na put sudbine, uđite u ulogu jednog od 15 bogova Terosovih, a zatim uklešite priču o odisejama i iskušenjima u domenima smrtnika, bogova i mrtvih.

Koje ćete legende izazvati? Da li će to biti moćni junaci, neizbežna proročanstva ili titani koje su bogovi zatvorili? Gde će vas sudbina i besmrtne šeme odvesti? I koje priče ćete ostaviti iza sebe, proslavljene u panteonu mitova i zapisane među večnim zvezdama?

  • Primite natprirodni dar bogova, jedinstveni set specijalnih osobina koje obeležavaju vašeg karaktera kao nekog koga očekuje veličina i besmrtnost
  • Izaberite jednu od novih rasa za svog karaktera – možda mitske narode kao što su leonini ili satiri.
  • Nove podklase uključuju Bardov Koledž Elokvence, majstore besedništva i Paladinovu Zakletvu Slave, potvrdu sudbine postavljenu od strane božanske proviđenja za vas.
  • Susretnite se sa mitskim čudovištima, stvorenja čija su snaga i ugled takvi da su njihova imena zaista živi mitovi. Više nego jednostavno legendarna, ova stvorenja poseduju sposobnosti koje će stvoriti izazove dostojne bogova.
  • Baratajte božanskim oružijima, oružijima koja omogućavaju vašem karakteru da se razlikuje od ostalih heroja. Ovo mogu biti pokloni od vašeg božanstva ili možda oni koje ste hrabro ukrali u želji za ultimativnom moći.

Ovu knjigu možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook