D&D Tasha’s Cauldron of Everything

Cena: 6 750 RSD

Magična mešavina opcionalnih pravila za najbolju roleplay igru na svetu.

Čarobnica Taša, čija velika dela uključuju čaroliju Tašin grozni smeh, sadrže komade i komadiće dragocenog znanja stečenog tokom njene slavne karijere kao avanturista. Njeni neprijatelji ne bi želeli da ove dragocene tajne budu rasute po multiuniverzumu, zato uprkos tome, ona je sakupila i kodirala ove sitnice zarad opšteg dobra.

  •               Proširene podklase. Isprobajte opcije podklasa za svaku D&D klasu, uključujući i artificer-a, koji se pojavljuje u knjizi.
  • Više opcija za karaktere. Uronite u kolekciju novih klasa i novih podviga i prilagodite poreklo svog karaktera koristeći pravila za modifikovanje rasnih osobina.
  • Predstavljanje grupnih patrona. Bez obzira da li ste deo istog zločinačkog sindikata ili radite za drevnog zmaja, svaka opcija za zaštitnika grupe dolazi sa svojim pogodnostima i vrstama zadataka.
  • Čini, artefakti i magične tetovaže. Otkrijte još više čarolija, kao i magične tetovaže, artefakte i druge magične predmete za vašu kampanju.
  • Proširena pravila. Isprobajte pravila za pomoćnika, natprirodna okruženja, prirodne opasnosti i udruživanje sa čudovištima i steknite smernice za vođenje nulte sesije.
  • Mnoštvo zagonetki. Da li ste spremni za upad u bilo koju D&D avanturu gde različite zagonetke očekuju vaše karaktere? Zamke dolaze sa sve zamkama i savetima o njihovom korišćenju u vašoj kampanji.

Prepuna proširenog sadržaja za igrače i Dungeon Master-e, ova knjiga je sjajan dodatak Player’s Handbook-u i Dungeon Master’s Guide-u. A ova veštičija mešavina ne bi bila kompletna bez dodatih artefakta, opcija knjiga čini, čini za igrače i čudovišta, magičnih tetovaža, zaštitnika grupe i drugih ukusnih dobara.

Predlažemo i ove igre