D&D Van Richten's Guide to Ravenloft

Cena: 6 750 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Suočite se sa svojim strahovima! 
Oslobodite sve strahote Ravenlofta u ovoj knjizi najveće i najbolje roleplaying igre na svetu.

Teror vreba u košmarnim područjima Ravenlofta. Niko ovo ne zna bolje od učenjaka čudovišta Rudolpha Van Richtena. Da bi naoružao novu generaciju protiv noćnih stvorenja, Van Richten je sastavio svoju prepisku i spise slučajeva jezivih priča i istina.

Otkrijte misterije Ravenlofta, zemlje obavijene maglom u kojioj se zloglasni Gospodar Tame vreba među večito mladim vampirima, hordama zombija, kosmičkim strahovima i još gore. Onda napravite svoj izbor. Da li ćete stvoriti sopstvene domene straha, postavku za ugošćavanje beskrajnih zastrašujućih avantura? Ili ćete se pridružiti redovima ukletih junaka koji prihvataju jezive loze, mračne poklone sa dve oštrice, uklete potklase i druge zabranjene moći?

Van Richten's Guide to Ravenloft sadrži materijal i za igrače i za Dungeon Mastere kako bi kreirali kampanju na temu horora za Dungeons & Dragons. Oslobodite riznicu novih mogućih priča, opcija likova i prilagođavanja kampanje kako biste oživeli jedno od najuzbudljivijih podešavanja Dungeons & Dragons-a!

 

 

Predlažemo i ove igre