Destinies

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-3

90-150 minuta

14+ godina

Cena: 6 600 RSD

Proroci govore o Anđelu smrti i njegovom silasku na Zemlju kako bi doneo kraj dana koje mi poznajemo!  Nekoliko izabranih će dobiti moć da oblikuju ova iskušenja i drugima donesu kako kaznu tako i spasenje. Njihova dela biće dokaz volje i snage smrtnika!

Društvena igra Destinies je kompetativna, avanturistička i istraživačka igra vođena pričama, koja meša aplikaciju i društvenu igru na pravi način. Destinies nudi sistem potpuno vođen pričom, savršeno dopunjen aplikacijom. Iskustvo igranja društvenih igara poput RPG-a, bez potrebe za igračem koji vodi igru. Svaki scenario prikazuje deo živopisnog sveta, prepun mračnih priča, epskih likova i misterija koje treba rešiti. Svaki igrač preuzima ulogu heroja u potrazi za ispunjenjem svoje sudbine! 

Destinies koriste aplikaciju i tehnologiju Scan & Play kako bi igračima pružile jedinstveno iskustvo vođeno pričom prepuno dinamičnih događaja, epskih avantura i sveta igre koji se neprestano menja. Na svakom koraku, igrači otkrivaju nove delove sveta predstavljene na pločicama, istražuju ih i biraju jedno zanimljivo mesto koje će posetiti. Tamo će naučiti više o priči i doneti presudne odluke o tome kako žele da komuniciraju sa ljudima, stvorenjima i izazovima sa kojima se suočavaju. Posledice svakog izbora su značajne i često zauvek menjaju stanje sveta.
Ukoliko želite da učinite avanturu još uzbuljivijom probajte Destinies Sea of Sand ekspanziju.

Predlažemo i ove igre