Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Dice Forge

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

45 min

10+ god

Cena: 5 700 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Heroji, da li ste spremni?
Bogovi vam nude mesto na nebu, bez obzira na to koji junak pobedi svoje rivale. Vaša hrabrost i pamet će biti vaši najdragoceniji saveznici dok koristite božanske kockice da sakupite resurse na putu do pobede.

Tvoje božanske kockice su izuzetne, svaki put drugačijeg izgleda! Prilagodite svoje kockice da bi bile moćnije kako igra napreduje. Žrtvovati zlato bogovima da bi se dobila poboljšana lica. Nadogradite svoje kockice da biste proizveli potrebne resurse.
Prevaziđite iskušenja koja su bogovi stavili pred vas da biste rasli u slavi i dobili nagrade. Vešto upravljajte srećom kockica i preuzmite odgovornost za svoju sudbinu. Samo će se najveći velikani uzdići na nebo!

Dice Forge je razvojna igra sa inovativnom mehanikom koja se zasniva na kockicama sa licima koja se mogu menjati. U ovoj igri igrači prave svoje kockice za igranje. Izmenite kockice, upravljajte svojim resursima, dovršite iskušenja pred vašim protivnicima i istražite više dobitnih strategija.

Sada kontrolišete sreću kockica!

Nagrade i priznanja
2018 Origins Awards Best Board Game Nominee
2018 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee
2017 Tric Trac Nominee
2017 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
2017 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2017 Golden Geek Best Board Game Artwork & Presentation Nominee
2017 Cardboard Republic Daredevil Laurel Nominee

Dimenzije: 28cm x 28cm x 7,1cm
Težina: 1,225 kg

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara