Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Dungeon Academy

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-6

20 minuta

10+ godina

Cena: 3 660 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Vreme je da se istraži tamnica! Tamnica kuju ćemo sami da napravimo od kockica! A šta se radi u tamnici, pa možemo da napadmo čudovišta, velika i mala, a možemo i da odmorimo malo i sakupimo snagu za dalje borbe ali i da zalečimo rane od prethodnih borbi...  

Društvena igra Dungeon Academy smešta vas u tamnicu koju ćete da sastavite mućkajući kockice, nakon čega ćete se suočiti sa izazovima baš tog neverovatnog lavirinta!          "Lavirint" koji se formira od kockica u formatu 4 x 4.

Postanite hrabri šegrt heroj i otputujte u tamnicu da biste izvršili niz zadataka što će vam kao rezultat doneti slavu. Obzirom da mućkate kockice, to vam garantuje da vaša tamnica nikada neće biti ista što doprinosi igrivosti na duže staze. 

Skupljajte životne poene i snagu za borbu protiv čudovišta koja će se pojaviti na vašem putu do sobe sa blagom! Ko će diplomirati i postati pobednik iz ove neverovatne trke po tamnici?!

 

Predlažemo i ove igre