Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Dungeon Mayhem: Battle for Baldur's Gate

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

10 minuta

8+ godina

Cena: 1 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

U ovoj ekspanziji za Dungeons & Dragons Dungeon Mayhem kartičnu igru, vi pobeđujete tek kada ostanete poslednji koji stoji.

U neverovatnom svetu Dungeons & Dragons-a, pohod, trka i ludilo za blagom počinje! Igrajte kao jedan od četiri hrabra junaka - varvarin, paladin, skitnica ili čarobnjak. Borite se u tamnici punoj blaga! Sa čarobnim raketama, duplim bodežima i šiljcima sa šiljcima, sve je na vama, poslednji avanturista koji stoji je pobedik! Dungeon Mayhem je kartična igra koja se lako uči, a koja okuplja avanturiste jedan protiv drugog sve dok samo jedan od njih ostane da ponese blago.

Bitka za Baldurovu Kapiju je prva ekspanzija za popularnu, laku i porodičnu igru Dungeon Mayhem. Sa novim art-om, ova ekspanzija oslobađa 2 potpuno nova karaktera iz Baldur’s Gate-a.

Predlažemo i ove igre