Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Endeavor Age of Sail

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-5

60-90 minuta

13+ godina

Cena: 9 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Raširite jedra, punom brzinom napred...

Razumemo kapetane!

Doba Plovidbi (1571-1682) je bila era sa najviše pomorski ekspedicija i istraživanja. Era u kojoj su novi kontinetni spojeni moćnim flotama brodova koji su se kratali do tada neistraženim okeanima.

Uplovite u dubokoumnu stratešku društvenu igru u kojoj jačate vašu navalnu moć pokušavajući da spojite udaljene regije sveta. Od vašeg utočišta u Evropi nastojaćete da napravite najmudrije konekcije kako se mapa sveta bude otkrivala.

Pobednik u predstojećim bitkama će se koristiti lukavstvom koliko i topovima. Odluka donetih na silu će biti na pretek, rvaćete se efikasnošću, strategijom i čak sa moralom.

I na kraju kada sve bude gotovo, da li će vaša imperija pisati knjige istorije ili će samo učestvovati u njima?

Vaš cilj u društvenoj igri Endeavor Age of Sail je da vodite vašu imperiju u istraživanje novih svetova i otkrivanje novih trgovinskih ruta. Ali niste jedini koji je došao na tu ideju. U ovoj društvenoj igri moraćete da branite ono što je vaše ali i da otimate ono što nije.  

Predlažemo i ove igre