Forgotten Waters

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

3-7

120-240 minuta

14+ godina

Cena: 8 850 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Društvena igra Forgotten Waters igra iz Crossroads serijala društvenih igara, smeštena u svet pirata. Igrači preuzimaju ulogu pirata koji zajedno plove brodom, pokušavajući da naprave svoje lične priče, kao i da ostvare zajednički cilj. Svet zaboravljenih voda je blesav i magičan, sa pričama osmišljenim da podstaknu igrače da istražuju i nasmeju se u oduševljenju dok interaktuju sa svetom oko sebe. To je igra u kojoj svaki izbor može ostaviti trajni uticaj na priču, a igrači će želeti da prevrnu svaki kamen, samo da vide šta se nalazi ispod njega.

Prekrasna knjiga sa lokacijama nudi preko 30 bujnih lokacija za istraživanje i omogućava igračima da se kreću kroz bogatstvo lokaliteta, svaki sa jedinstvenim sadržajem specifičnim za scenario.

U ovoj društvenoj igri komunicirajte i preoblikujte svoj svet pomoću aplikacije. Slušajte kako vaše avanture oživljavaju kao nikada pre, jer profesionalni glumci igraju vaše neuspehe da ih svi čuju. Aplikacija sadrži stotine uzbudljivih trenutaka sa raskrsnice puteva i može se koristiti u bilo kom web pregledaču ili sačuvati na telefonu za oflajn upotrebu.