Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Galaxy Trucker

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-4

60 min

10+ god

Cena: 5 390 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Kupili ste novi svemirski brod i želite da se upustite u let do drugih planeta u cilju da zaradite koji *kredit*. Međutim, da li znate šta je sve potrebno da preživite put? Nailazićete na razne nepogode poput meteorske kiše, svemirskih bolesti ili još gore, pirata! Morate spremno opremiti vaš brod pred put, ali sa čime tačno to zavisi od vas. U slučaju da mislite da ćete naići na meteorsku kišu, normalno je da ćete imati jači štit ali onda imate manje prostora za robu. Opet ako natrpate previše robe i nemate naoružanje, pirati će vas lako opljačkati. Pronađite balans u sklapanju vašeg broda i upustite se u svemirsku avanturu.

Galaxy Trucker je drustvena igra sa postavljanjem tajlova (pločica) koja se igra u 2 faze: gradnja i letenje. Cilj je da skupite najviše „kredita“ do kraja igre.
Kredit dobijate tako što dostavljate robu, pobeđujete pirate, pravite efikasan brod i odmaknete najdalje na stazi na kraju faze letenja. Gradnja se dešava u ograničenom vremenu i igrači mogu da sagrade brod od tajlova sa stola pre nego što vreme istekne. Tajlovi su stavljeni tako da se ne vidi njihov sadržaj, pa se ne zna šta ste uzeli. Ako Vam se tajl ne dopadne možete ga vratiti otkriveno nazad na tablu. Tajlovi predstavljaju različite opreme broda, kao sto su oružja, motori, baterije, posada, štitovi.
Kada je gradnja broda završena, proveravaju se greške i onda sledi poletanje. Karte leta se promešaju i markeri koji pokazuju svakog igrača se stavljaju na letačku tablu. Karte se otkrivaju jedna po jedna i rešavaju isto tako. Karte mogu sadržati pirate, izgubljene posude, izbijanje bolesti na brodu, meteorske kiše, planete sa robom i druge stvari. Većina karata će vraćati igrače na tabli za let i oni moraju da odluče da li im se odlaganje isplati. Kada se iskoriste sve karte, igrači prodaju robu, preuzimaju nagrade za neoštećen brod i gube kredit za ostećen brod. Ako Vam se brod ošteti previše, možete lako da ispadnete iz trke, zato pažljivo vozite. Posle 3 runde igre, igrač sa najviše kredita pobeđuje.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara