Gamemaster: Dungeons & Caverns Core Set

Cena: 11 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Beskrajni sati avantura vas očekuju!

Bez obzira da li se spuštate u mračne pećine ili tražite prolaz kroz drevne rudnike patuljaka - GAMEMASTER: Dungeons & Caverns Core Set vam omogućava da kreirate bilo koju postavku terena za vašu zabavu.

I zabavan i izuteno lak za izradu, ovaj set ima apsolutno SVE što vam je potrebno za izgradnju bilo koje podzemne postave, za bilo koji RPG sistem.

Naoružani specijalno proizvedenom XPS pločom od pene i svestranim sekačem sa vrućom žicom, idite na puno i veliko i ne dozvolite da vas mašta ograničava! Pronađite inspiraciju u vodiču koji je uključen  u ovaj set, kako biste dočarali bilo koji kompleks tamnice ili pećine koji bi voleli da oživite.

Ploča od XPS pene će vam omogućiti da veoma lako napravite pejzažne scene kao što su vrata, ulaz u pećinu, stepenice, mostove, jame kao i mnoge druge zanimljive predmete i pejzaže. Mekana površina ploče vam omogućava nacrtate bilo koju teksturu ili sliku, poboljšavajući vaše igračko iskustvo.

Uradite sami ili sa vašom družinom – jednom kad isečete i napravite vaš prvi magični portal, nikada se više nećete osvrtati!

GAMEMASTER – U potrazi za avanturom!