Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Gloomhaven

Cena: 18 000 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Živeti kao plaćenik na rubu civilizacije je sve samo nije lako. Za one glupe ili dovoljno hrabre koji se usudjuju da napuste relativnu sigurnost zidova grada "Gloomhaven", avantura, bogatstvo i slava ih čekaju, dok prolaze legendarna mistična mesta kao što su gustio-mračne šume, snežne planinske pećine i odavno zaboravljene kripte. Samo nikada ne očekujte da vam neko unapred plati za vaše usluge, koliko god one hrabre bile, jer niko ne očekuje da se vratite živi!

"Gloomhaven" je strateško-tematska društvena igra taktičke borbe. Igrači će preuzeti ulogu lutajućeg avanturiste sa posebnim setom veština i sopstvenim razlozima za putovanje u ovaj mračni kutak sveta. Igrači moraju raditi zajedno iz potrebe da očiste prijeteće tamnice i zaboravljene ruševine. U procesu će poboljšati svoje sposobnosti iskustvom i pljačkom, otkriti nove lokacije za istraživanje i pljačku i proširiti nepreglednu priču podstaknut odlukama koje donose. Ovo je društvena igra sa postojanim i promenljivim svetom koji se idealno igra tokom mnogih sesija igara. Nakon scenarija, igrači će donositi odluke šta da rade, što će odrediti kako se priča nastavlja, poput knjige „Izaberi svoju avanturu“. Igranje kroz scenario je kooperativna stvar u kojoj će se igrači boriti protiv automatizovanih čudovišta koristeći inovativni sistem karata da bi odredili redosled igre i šta igrač čini pri njihovoj prelasku. Preporuka za svakog ljubeitelja strateško-tematskih igara!

Nagrade i priznanja:

- 2018 SXSW Tabletop Game of the Year Winner
- 2018 Scelto dai Goblin Winner
- 2018 Origins Awards Origins Awards Game of the Year Winner
- 2018 Origins Awards Best Board Game Winner
- 2018 Origins Awards Best Board Game Nominee
- 2017 Meeples' Choice Nominee
- 2017 Golden Geek Most Innovative Board Game Winner
- 2017 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
- 2017 Golden Geek Board Game of the Year Winner
- 2017 Golden Geek Board Game of the Year Nominee
- 2017 Golden Geek Best Thematic Board Game Winner
- 2017 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
- 2017 Golden Geek Best Strategy Board Game Winner
- 2017 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee