Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Gloomhaven Jaws of the Lion

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

30 min po igraču

14+ godina

Stara cena: 
6500
Cena: 5 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Društvena igra Gloomhaven Jaws of the Lion je samostalna igra u kojoj se radnje odvijaju pre vremena Gloomhaven-a.

Igra uključuje četiri nova karaktera, koji se takođe mogu da se koriste i u originalnoj igri Gloomhaven. Pored toga, igra sa sobom donosi šesnaest vrsta čudovišta (od kojih je sedam novih standardnih čudovišta i tri nova Boss-a) i nove kampanje sa 25 scenarija koji pozivaju heroje da istražuju slučajeve misterioznih nestanaka unutar grada…

Da li su to dela Vermling-a ili se nešto mnogo zlokobnije događa?

Gloomhaven Jaws of the Lion je namenjen nešto ležernijoj publici kako bi lakše i brže uveo igrače u sam mehanizam igre. Cela ’’teška’’ postavka je izbačena iz ove verzije pa će igrači umesto toga igrati na samoj knjizi sa scenarijima, koja sa sobom donosi novi, unikatni artwork za svaki scenario. Samo učenje igre je takođe pojednostavljeno uprošćenim setom pravila, kao i sa 5 tutorial scenarija koji će novim igračima dodatno olakšati učenje igre.

Gloomhaven Jaws of the Lion se takođe može igrati i kao ekspanzija uz osnovni Gloomhaven. Ako ste se do sada dvoumili da li treba kupiti igru Gloomhaven sada možete da osetite delić atmosfere te igre kroz društvenu igru Gloomhaven Jaws of the Lion a da to ne stavi traga na vašem računu.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara