Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Grand Austria Hotel

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

60-120 minuta

12+ godina

Cena: 6 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Početkom XX veka Beč je bio jedan od glavnih centara Evrope. Umetnici, političari, plemići, građani i turisti, svi su naselili a car je svima njima vladao.

Nalazite se u Modernom dobu Beča, okušavate sreću kao hotelijer. Morate proširiti svoj mali hotel i pripremiti nove sobe za goste koji dolaze. Takođe, moraćete da vodite računa da su vam svi gosti zadovoljni i srećni, a za to će vam biti potrebno dodatno osoblje. Ne zaborative odati čas caru jer ako padnete u sramotu i nemate dovoljno gostiju, bankrot brzo dolazi. Suočite se sa izazovom i igradite vaš Grand Asutria Hotel!

U društvenoj igri Grand Austria Hotel imate 116 različitih karrata – gostiju, posluge, usluga, kao i različite postavke igre za svaku partiju, što društvenoj igri Grand Austria Hotel daje ogromnu mogućnost ponavljanja partija. Ni jedna partija neće biti kao predhodna. U ovoj društvenoj igri svaka partija će biti zasebna i svaka će zahtevaći različitu taktiku i strategiju.

Predlažemo i ove igre