Hellapagos

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

3-12

20 min

8+ god

Cena: 2 690 RSD

Nakon brodoloma, sa malom grupom preživelih (saigrača/protivnika) ste uspeli da se domognete pustog ostrva. U početku ostrvo je izgledalo kao raj na zemlji, peščane plaže, palme na obali mora, ali veoma brzo sustiže vas ralnost a to je da nemate mnogo hrane ni vode a to znači ni vremena!

Društvena igra Hellapagos Vas smešta u ovo nesvakidašnje okruženje a jedini način da se spasete je izgradnja velikog splava uz pomoć kojeg bi pobegli sa ostrva. Ali vremena je malo jer sivi oblaci su počeli da se nadvijaju nad ostrvom. Uragan je na horizontu!

Da bi uspeli na vreme da pobegnu sa ostrva igrači će morati da se organizuju i podele, jedni će u ribolov da sakupljaju hranu, drugi će da sakupljaju vodu, neko će morati i da ide po drva za splav, a uvek postoji šansa da se u olupinama polu-nasukanog broda nađu neke potrepštine. Ali u ribolovu možete da naletite na zmije a ako krenete da istražujete olupinu lako Vam se može desiti da umesto vode ili pištolja ili bilo čeka korisnog naletite na štapić za uši ili ključeve od automobile koji su potpune beskorisni, a vi ste potrošili svoj potez. Moraćete da se udružite i pobedite ovu noćnu moru ali budite spremni da žrtvujete „prijatelje“, jer kad nestane vode i hrane počinje previranje unutar ekipe i neko će nekome presuditi samo je pitanje da li imate dovoljno saveznika ili se većina složi da ste baš vi višak na splavu!

Nazvali smo ovo pakleno ostrvo Hellapagos!

Hellapagos je zabavna društvena igra za 3 do 12 igrača uzrasta od 8 godina i starije.   

Ekspanzija za društvenu igru Hellapagos, Tribe and Characters je sjajan način da igru “podmladite” i da joj dodate još mnogo, mnogo sati originalnog igranja.

Predlažemo i ove igre