To je jako pametno! ZA DECU (That`s Pretty Clever Kids na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 4

15 min

5+

Cena: 1 750 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Želite da dobijete sve što možete na rođendanskoj zabavi: balone, poklone, sveće i brdo slatkiša! Hoćete li moći da zgrabite više od svih ostalih?

Društvena igra To je jako pametno! ZA DECU (That`s Pretty Clever Kids na srpskom jeziku), namenjena mlađima, slična je izvornoj društvenoj igri That's Pretty Clever (To je jako pametno) - jedan igrač baca kockice u svom potezu, bira šta želi uzeti, a svi ostali igrači dobijaju nešto od onoga što je ostalo.

Mnogo toga se dešava na ovoj zabavi. Baloni se moraju rasprsnuti, sveće ugasiti, pokloni otvoriti i svi slatkiši se moraju pojesti. Ima ponešto za svakoga. Ako pametno odaberete kockice u svom (ali i tuđem) potezu i prekrižite odgovarajuća polja na svom listiću, dobićete mnogo duginih zvezda i dodatnih poteza.  Ali pazite! Sve kockice koje ne iskoristite ostaju za drugim igračima. Dakle, svi su uvek u igri i niko ne mora dugo da čeka da bi nešto dobio. Tri puta se zapitajte da li ste sigurni da želite ostalima da ostavite parče torte ili neotpakovani poklon!

Predlažemo i ove igre