Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

King of Tokyo: Dark Edition

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-6

30 min

8+ god

Cena: 4 920 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

King of Tokyo  je dobio unapređenje i novo ruho! Predstavljamo vam novi King of Tokyo: Dark Edition!!!

U društvenoj igri King of Tokyo: Dark Edition preuzimate ulogu strašnih čudovišta, gigantskih robota i čudnih vanzemaljaca, gde svi imaju želju da što vise unište grad, da prebiju ostale rivale i da postanu krunisan Kralj Tokia.

Na početku svakog kruga bacaćete 6 kockica koje vam dozvoljavaju da dobijate energiju, skupljate pobedonosne poene, lečite se i naravno napadate ostale igrače koji nisu razumeli da je Tokio samo vaša teritorija.

Najhrabriji igrač će zauzeti Tokio, zarađujući tako ekstra poene, ali u tom trenutku neće moći da se leči i moraće da se suoči sa svim ostalim čudovištima sasvim sam. Naravno, kakvo ste vi to čudovište ako nemate super moći? Kako igra napreduje, moći ćete da kupite razna pojačanja i trajne efekte, kao što je dobijanje laserskog topa, NOVA smrtonosnog zraka, bodljikavi rep i još mnogo toga...

Da biste pobedili u igri, morate biti igrač koji će uništiti Tokio, akumulirajući 20 pobedonosnih poena, ili da ostanete jedino preživelo čudovište na kraju svirepih borbi.

Utabajte vaš put do pobede.

 

 

Predlažemo i ove igre