Little Battle

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

3 - 5

15 - 20 min

5+ god

Cena: 1 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Društvena igra Little Battle je kartična igra za decu. Igra uključuje špil od 27 životinjskih karata u plavoj, žutoj i crvenoj boji, sa vrednostima od otprilike 1-10. Na početku runde, svaki igrač dobija ruku od pet karata, jednu od njih stavlja licem nadole na svoj dugački brod, dodaje karte levo, bira drugu kartu, itd. sve dok ne bude imao pet karata na svom dugačkom brodu. Zatim uzimaju ove karte u ruke i svi istovremeno biraju kartu i stavljaju je licem nadole na sto. Koristite ove životinje da osvojite kovčege sa blagom, koji takođe dolaze u plavoj, žutoj i crvenoj boji. Kovčezi se mešaju i stavljaju u dve gomile. Igrate svoju kartu sa licem okrenutim nagore, a onda svako otkriva svoju kartu:

Ako vaša životinja ne odgovara boji kovčega, uklonite je iz igre.
Ako je samo jedna životinja pored kovčega, vlasnik te karte uzima kovčeg.
Ako je pored sanduka više životinja, onaj ko je odigrao najveći broj osvaja kovčeg.

Nastavite da igrate dok ne odigrate svih pet karata. Ako preostane još kovčega, promešajte karte životinja i igrajte još jednu rundu. Nakon što ste preuzeli sve kovčege, okrenite karte za kovčege i prebrojite novčiće na njima da vidite ko ima najveće blago!

Igra uključuje tri poglavice životinja koje imaju vrednost 0, ali jedinstvenu specijalnu sposobnost koja vam može osvojiti sanduk koji inače ne biste dobili. Ubacite ih u špil za životinje za dodatni izazov.

Predlažemo i ove igre