Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Mice and Mystics

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-4

120 min

10+ god

Cena: 11 500 RSD

Ovo je kooperativna igra gde su igrači plemići koji su pretvoreni u miševe od strane veštice Vanestre. Igračima je data knjiga scenarija gde sama priča uvodi u događaje i prepreke koji su stali na put malim herojima. Međutim, to što su igrači smanjeni, ne znači da su i bespomoćni. Svaki miš ima svoje sposobnosti i oružija, i u stilu prave RPG igre, na putu ćete nailaziti na bolju opremu i blaga (ili u ovom slučaju sir). Oprema je takođe srazmerno urađena, mišev štit je u stvari dugmence sa košulje, mač rapir je igla za šivenje i slično...
Miševi se po scenariju kreću kroz pločice table koje ilustruju predeo ispod zemlje, ali talođe mogu da izađu na površinu i istražuju tako što samo okrenu tu pločicu table na koje se nalaze.
Opasnost vreba iz svakog ugla jer će miševi naillaziti na opasne pacove, bubašvabe i pauke. Miševi moraju da rade zajedno da pređu prepreke i zaustave Vanestru u njenom planu.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara