Munchkin deluxe

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

3-6

60 min

12+ god

Cena: 4 400 RSD

Siđite u tamnicu!  Ubijte sve što sretnete! Zabijte nož u leđa svojim prijateljima i pokradite ih! Ugrabite blago i bežite! 

 

Priznajte, dopada Vam se ideja!

Društvena igra Munchkin je više puta nagrađivana društvena igra, dizajnirana od strane Steve Jackson-a, na sjajan način hvata suštinu doživljaja tamnice... bez onih dodatnih, nepotrebnih stvari koje su suština većine igara sa tematikom tamnice. Vi i vaši prijatelji "takmičite" se, ako se to tako može reći, u ubijanju monstruma i otimanju magičnih predmeta. Pa kako to ide!? Ide tako što na pošetku nemate ništa a pokušatave da se borite sa čudovištima koja nisu baš slabašna, naprotiv. Tada će Vam pomoć drugara biti od presudne važnosti. A da li će Vaš drugar biti Vaš drugar do kraja borbe?! A do kraja igre!? Sve zavisi koliko je drugarstvo jako u igri... 

Brza i blesava, društvena igra Munchkin može svaku grupu igrača da nasmeje do histerije. A dok se oni smeju, možete im ukrasti stvari ako ništa drugo! 

Ako se slučajno ne slažete oko pravila predlog je da je najglasniji igrač u raspravi u prve tri sekunde onaj čije će se mišljenje uvažiti! Razmislite pre nego što odlučite da se upustite u ovu avanturu! 

Ilustrator društvene igre Munchkin je John Kovalic!  

Društvena igra Munchkin ima dosta svojih naslednika, varijacija, a neke od njih su:  Munchkin Disney, Munchkin - Marvel Edition, Munchkin Legends, Munchkin Cthulhu i mnoge druge verzije... 

Predlažemo i ove igre