Munchkin (mass market edition)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

3-6

60 min

12+ god

Cena: 3 500 RSD

Idite u tamnicu, ubijte sve što Vam stane na put, zabodite nož u leđa Vašim prijateljima. Zgrabite blago i bežite. Društvena igra Munchkin je mega-hit kartična igra o avanturama... bez roleplay gluposti. Vi i Vaši prijatelji se takmičite u ubijanju čudovišta i sakupljanju čarobnih predmeta. Stignite do desetog nivoa i pokažite prijateljima ko je najbolji.
Sa svojim prostim pravilima i smešnim dizajnom, Munchkin je brzo postala jedna od najpopularnijih karticnih igrara na svetu. Igrači su u ulozi heroja koji razbijaju vrata tamnica i suočavaju se sa preprekama na putu do desetog nivoa. Ako mislite da ne možete da pobedite ogromno čudovište, uvek možete pozvati vaše saigrače u pomoć. Međutim, drugi igrači takođe mogu da vam zabodu nož u leđa i pojačaju čudovište protiv koga se borite ili smanje vaše šanse tako što bacaju kletve na vas! Usput ćete nailaziti na blaga koja vam pomažu u borbi ili odmažu protivnicima i prvi igrač koji stigne do desetog nivoa je pobednik. 

Ukoliko želite da proširite svoj špil za Munchkin pogledajte neke od ekspanzija poput Munchkin 4 The Need For Steed ili Munchkin 8 Half Horse Will Travel, a još veća uzbuđenja možete naći u tematskim verzijama ove igre Munchkin & MazesMunchkin Apocalypse.