Poop

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-10

15 minuta

6+ godina

Cena: 1 300 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Društvena igra POOP je jednostavna igra u kojoj prvi igrač koji je ostao bez karata slavi pobedu! Smenjivaćete se na klozetskoj šolji, da dobro ste pročitali, (kakite) ali ne želite da preterate i da za začepite šolju! 

Karta toaleta imaj na sebi broj koji predstavlja broj začepljenja, a ako broj kake prevaziđe taj broj onda dolazi do začepljenja i pogodite šta?!  Pa morate da pokupite svu kaku! Ako se odigraju tri karte u istoj boji igrač može da pusti vodu. Puštanjem vode oslobađate prostor za novu kaku. Neke karte Vas teraju na neobično lude akcije kao što su da ispuštate zvukove prduckanja dok odigravate kartu ili da nekome bacite pet i sl... Deca je vole zbog simpatičnog dizajna i prilike da se šale na račun kakenja dok je odrasli vole zato što ih društvena igra Poop natera da se ponašaju kao deca. 

Društvena igra Poop je igriva za do 10 igrača ako se kombinuje sa bilo kojom drugom edicijom igre Poop, kao što su  Poop: Kawaii Edition  ili Poop: Party Pooper Edition ili Poop: Public Restroom Edition

Predlažemo i ove igre